Skaldjur & chardonnay

Norden anses av många vara den del i världen som hyser dom finaste skaldjuren och vi är beredda att hålla med. Skaldjuren är bra i alla månader med “R” brukar man säga men som bäst är dom i slutet av vintern när vattnen varit kalla och rika på näring så i slutet av mars och i början av april kommer vi komponera ensjurättersmeny med råvaror från dom kalla ishaven kombinerad med lokala råvaror.

När man pratar skaldjur så kan man inte undgå att prata Chardonnay, härligt smöriga viner, både bubbliga & släta och vi kommer tillsammans att avnjuta det bästa från just den regionen.

Datum: 25 mars & 1 april

Tid: 17:30 till ca 22:00 (öppet till 24:00)

Pris: 990 kr per person
(I priset ingår sjurätters meny, snittar, fördrink)

Dryckespaket: 590 kr per person

Boka: boka@brantefalk.se
073 827 06 36

Dörrarna öppna

Måndag-fredag 09:00-16:00
(Lunch) 11:00-14:00